WanitaKuat

Anda terhimpit dengan masalah kewangan dan nak kembali bangkit jana pendapatan lebih RM30,000 sebulan ?

SAMPAI BILA NAK HADAP SITUASI YANG MENYAKITKAN INI?

Kita wanita, kita kena kuat! Jangan menyerah. Segera bangkit kembali.

Hujung bulan je, duit belanja tak cukup?

Duit belanja tak cukup menyebabkan anda stress, dan kerap lepaskan tekanan pada anak-anak.

Nak bangkit dari kesusahan hidup sekarang, tapi tiada bimbingan?

Anda rasa anda ada potensi untuk menjadi seseorang yang lebih baik daripada keadaan sekarang, cuma tak tahu jalan ke arah tersebut.

Nak bantu suami untuk menampung belanja keluarga?

Masa dengan keluarga sangat terhad disebabkan selalu OT.

Minat bisnes nak mencari side income, tapi tak tahu nak buat apa?

Kekangan masa, tiada modal yang besar dan tiada tempat untuk letak stock produk yang banyak.

Jom, Sarah bantu anda semua bersama dengan sarah dalam circle WANITA KUAT untuk

SAMA-SAMA BANGKIT!

Join Team

#WANITAKUAT PUTERI SARAH!

Sarah pernah di tempat anda, sarah juga pernah di kecewakan, jatuh terduduk dan hampir putus asa untuk bangkit. Tapi Sarah yakin, wanita perlu ada untuk wanita. Sarah terus melangkah, demi anak-anak.
IT’S TIME! Masa untuk anda juga bangkit bersama Sarah.

Dafter Sekarang

KENAPA ANDA KENA JOIN TEAM #WANITAKUAT HAUS COSMETIC BERSAMA SARAH?

01
KEUNTUNGAN YANG BESAR & MENINGKAT SETIAP BULAN!

Anda boleh capai komisyen daripada 35% ke 45% dalam masa sebulan.

02
GUIDELINE YANG MUDAH & SENANG

Team Sarah akan berikan tips yang disahkan berjaya, dan mudah untuk dilakukan melalui group support. Jadi, jika anda baru nak berniaga, ini adalah peluang baik untuk anda dapatkan ilmu untuk mula membuat jualan!

03
CIRCLE WANITA KUAT YANG BERSEMANGAT

Sarah terapkan wanita untuk wanita untuk hulurkan tangan bantu sesama sendiri. Bila dikelilingi oleh rakan-rakan yang bersemangat, anda juga akan mendapat tenaga tambahan untuk turut bersemangat. Mereka tidak lokek kongsikan ilmu, pastikan anda dijalan yang betul.

Ya, semuanya bersistem!

 

Ada group support yang 24 jam beroperasi untuk guide anda supaya anda tak terkapai-kapai dapatkan income. Sarah yakin anda tak rasa susah menjual brand kosmetik yang dah pun berjaya bina brand dalam pasaran. Kami dah hasilkan hampir

 

300,000 UNIT KOSMETIK TERJUAL!

Daftar Hari Ini

PRODUK HIGH DEMAND

HAUS mempunyai lebih 30 produk iaitu Makeup, Skin Solutions, Nutrition dan Personal Essentials.

Produk Viral Magic Pinky SANGAT SENANG JUAL. Permintaan Makeup sangat tinggi.

Saiz pasaran yang sangat besar hingga ke Singapura, Brunei dan Indonesia!

HAUS mempunyai lebih 30 produk iaitu Makeup, Skin Solutions, Nutrition dan Personal Essentials.

Produk Viral Magic Pinky SANGAT SENANG JUAL. Permintaan Makeup sangat tinggi.

Saiz pasaran yang sangat besar hingga ke Singapura, Brunei dan Indonesia!

Jom, kita tengok result team Sarah yang lain!

THE VIDEO

Sekarang giliran anda pula !

SIAPA DI SEBALIK WANITA KUAT BERSAMA SARAH DALAM HAUS COSMETICS?

Sarah kongsikan siapa icon wanita kuat yang bangkit dari kejatuhan yang mencetus circle #WANITAKUAT

THE FOUNDER

Puan Eiyma Jalil , Founder HAUS

Merupakan bekas Make-Up Artist (MUA) selama 5 tahun dan merupakan ketua R&D yang keluarkan jenama terkenal tanahair

EIYMA JALIL

Memiliki pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang industri kosmetik kini sebagai founder HAUS dan juga pemilik 3 buah kilang berstatus GMP & HALAL

Inilah masanya untuk capai impian anda.

JADI WANITA BERKERJAYA !

Apa yang team sarah sediakan untuk anda?

8 Sumber Pendapatan Auto Pilot

Projek WANITAKUAT 30K HAUS BluePrint

EBook RAHSIA 30 Hari Letupkan Jualan

EBook Marketing For Beginner

Video Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online

Group Support Telegram

Copywriting/Ayat Iklan

Bahan-Bahan Pemasaran (Gambar, Video)

24 Jam Sistem Ejen

8 Sumber Pendapatan Auto Pilot

Projek WANITAKUAT 30K HAUS BluePrint

EBook RAHSIA 30 Hari Letupkan Jualan

EBook Marketing For Beginner

Video Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online

Group Support Telegram

Copywriting/Ayat Iklan

Bahan-Bahan Pemasaran (Gambar, Video)

24 Jam Sistem Ejen

BONUS E-BOOK

8 Sumber Pendapatan Auto Pilot

Projek WANITAKUAT 30K HAUS BluePrint

EBook RAHSIA 30 Hari Letupkan Jualan

EBook Marketing For Beginner

Video Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online

Group Support Telegram

Copywriting/Ayat Iklan

Bahan-Bahan Pemasaran (Gambar, Video)

24 Jam Sistem Ejen

8 Sumber Pendapatan Auto Pilot

Projek WANITAKUAT 30K HAUS BluePrint

EBook RAHSIA 30 Hari Letupkan Jualan

EBook Marketing For Beginner

Video Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online

Group Support Telegram

Copywriting/Ayat Iklan

Bahan-Bahan Pemasaran (Gambar, Video)

24 Jam Sistem Ejen

Jaminan Sarah, yuran kami tak mahal!

Tapi Sarah mencari wanita yang betul-betul serius ingin bangkit dan dibimbing, untuk dibantu sehingga berjaya membina pendapatan sendiri. At least 4 ke 5 angka sebulan.

DAFTAR SEKARANG